sunnuntai 11. heinäkuuta 2021

Katsaus pihan tilanteeseen

 Kurkistetaan hieman pihaan keskellä hellekesää.  Keskipihan liljat availevat nuppujaan.Pääosin laitan vain muutamia yleiskuvia pihasta sen tämän hetkisessä vaiheessa. Kesä tuntuu etenevän kovin kiivaasti tässä helteessä ja kuivuudessa.
Kukinta näyttää jäävän kovin lyhyeksi ja osin jopa puuttumaan. En nimittåin ole jaksanut kastella ollenkaan. Varsankello näyttää tekevän poikkauksen.Maksaruohokin kukkii vaatimattomammin kuin viime kesänä.Nautitaan nyt kuitenkin tästä kauniista.


 

11 kommenttia:

 1. Näyttää sievältä <3 Minä olen kastellut vain kasvimaata ja vasta istuttamiani ruusuja. Helteestä huolimatta muut ovat selvinneet kuumista päivistä. Marjasatohan se aina etukäteen mietityttää. Saa nähdä millainen mustikkasato saadaan,kun on niin kuivaa. Puolukka kestää paremmin kuivuutta.

  VastaaPoista
 2. Ihanasti sointuu lilijat tuaho hopiahan! Vauhrikasta on tämän kesän kukinta. Moon kastellu purkkien ja loorien lisäksi lähinnä kärhöjä ja mustikkapuskia. Muutamat keväällä istutetut o kans saanu vettä silloon ku oon muistanu. Viiliempää loppukesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin ne sopivat mainiosti yhteen. Minua vaivaa uupumus vieläkin niin etten saanut aikaiseksi.

   Poista
 3. Nyt pitkä helle on uuvuttanut kuumuudellaan niin kasvit, kuin osin ihmisetkin. Kyllä yli kolmenkymmenen asteen kuumuus alkaisi jo riittämää.
  Kauniisti sinulla kukat kukkivat kaikesta huolimatta. 🦋🌸🌺🌼

  VastaaPoista
 4. Puutarhasi näyttää oikein rehevältä nyt. Ainakin osassa kuvista taisi näkyä sitä viime kesänä myllättyä aluettakin vai muistanko ihan väärin? Ensimmäisen kuvan liljat ja helminukkajäkkärä sointuvat ihanasti yhteen. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On siinä viime kesänäkin myllättyä, mutta varsinaisesti aloitin sen mylläyksen toissa kesänä.

   Poista
 5. Liljat ja hopeiset kasvit ovat kaunis yhdistelmä.
  Ihan mahdoton kastella koko puutarhaa sillä vesimäärällä, mitä tarvitsisivat. Minä kastelen kasvimaan, ruukkukukat ja muutaman arimman kasvin. Muiden suhteen toivon parasta ja pelkään pahinta.

  VastaaPoista