keskiviikko 16. kesäkuuta 2021

Kesä 2021 täydessä vauhdissa

Suuren elämänmuutoksen mukanaan tuoma uupumus on aiheuttanut sen, etten ole jaksanut kirjoittaa mitään blogiini. Koko talvi ja kevät on vain kulunut päivästä toiseen selviytymiseen. Muutamia kuvia olen kevään mittaan saanut otettua.Uudistetun pihan kulmaan siirretyn marjaomenapuun alla kukkivat valkovuokot ja muutamat scillat, jotka sain sinne siirrettyä.Kivikossa köynnösruusun juurella kukkii kevätkaihonkukka. Jonkin verran tulppaanejakin nousi keväällä. Toivottavasti jaksan istuttaa uusia sipuleita syksyllä, mutta se nähdään sitten.
Kurjenpolvet, iirikset ja akileijat aloittelevat myös kukintaansa. Pihalla on nyt rehevää ja uudet kukat availevat nuppujaan.
 Onnea on oma pieni piha, josta pääsee nauttimaan.

13 kommenttia:

 1. Toivottavasti valo hiipii hiljalleen takaisin elämääsi. Itse olen saanut puutarhasta voimaa vaikeina hetkinä, vaikka en olisi kovin paljon jaksanutkaan sen parissa ahkeroida. Mukavaa, että jaksoit tulla blogiin tervehtimään.

  VastaaPoista
 2. Suloinen tuo vaaleanpunainen tulppaani. Valoa, kesän lämpöä ja kauniita kukkasia elämääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Minustakin se vaaleanpunainen on erityisen suloinen, vaikka pidän kyllä muistakin.

   Poista
 3. Puutarhas kasvit kukoostavat vuarollansa, vaikkei puutarhuri siälä jatkuvasti touhaasikkaa. Aurinkúa ja voimia päiviisi.

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti puutarha ja kevät tuovat runsaasti valoa ja voimaa elämääsi.

  VastaaPoista
 5. Minullakin ollut uudenlaiseen elämään totuttelua. Puutarha ja luonto rauhoittavat ja voimaannuttavat. Nautitaan pienistä iloista!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa kuulla sinusta jälleen ja kesän kauniita päiviä elämääsi ja kauniista kukista saat nauttia ja voimaa jaksamiseen. ❤

  VastaaPoista