maanantai 9. maaliskuuta 2020

Uusia unelmia osa 1

Haaveita pitää olla ja periksi ei anneta. Työtä viimekesäisen muutoksen loppuun saattamisessa on vielä aika paljon. No työ jatkuu, kun kevät tulee.


Haaveet taas ovat ihan eri asia. Mietiskelin pihani käyttöä pitkin talvea. Olin viime kesänä sisarenpojan siirtolapuutarhamökillä. Sieltä mieleeni jäi itämään ajatus.

Talven mittaan se on voimistunut ja jalostunut unelmaksi uudenlaisesta aidanteesta naapurin rajalle. Mieluilen siihen vadelmaa. Istuttaisin sen aidanteeksi kuten tällä hetkellä olevat koristepensaat.

No, haaveet ovat haaveita ja unelmat unelmia. Katsotaan nyt miten asiat etenevät pihatöiden suhteen. 


Kaunista kevättä!

12 kommenttia:

 1. Haaveetahan pitää aina olla. Varelma-aita o sitäpaitsi ihan käyttökelepoone ajatus. Sais kaks kärpäästä yhyrellä iskulla :) Aurinkoosta kevättä!

  VastaaPoista
 2. Yhdyn Navettapiian toteamukseen, että haaveita pitää aina olla toteutuivatpa ne sitten tai ei. 😊😊

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa oikein mukavalta haaveelta. Unelmointi on ihanaa, miltei yhtä ihanaa kuin unelmien toteutuminenkin! Suloista kevään odotusta! <3

  VastaaPoista
 4. Unelmat on ihania ja joskus toteutuvatkin kun ei ole liian lennokkaita, joten uskon että unelmistasi tulee totta. Vadelma -aita on ihan hyvä idea. Ja kun se on kuitenkin omalla puolella saa kaiken hyödyn myös siitä.

  VastaaPoista
 5. Unelmat rikastuttavat elämää. Vadelma-aita kuulostaakin ihan hauskalta ajatukselta. Sillä saa myös maksimoitua pienen pihan neliöt, kun on aita ja hyötytarha samassa tilassa. Aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se juuri onkin parasta tai ainakin toiseksi parasta, tietysti vadelmat on parasta.

   Poista
 6. Nyt on juuri haaveitten aika! Toteuttamiseen menee vilä tovi ja kaikki voi muuttua! Miksei aidanteessa voisi olla syötävää eikä vain näkösuoja!?

  VastaaPoista