sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

Uudenlaista virpomista!

Ollaan uuden tilanteen äärellä myös pääsiäisen suhteen. Näin palmusunnuntaina minun luonani ovat lapsenlapseni käyneet virpomassa tavallisesti. 

Nyt ei normaali virpominen tietenkään tullut kysymykseen.  Sain mukavan kortin pieneltä koululaiseltani. Hän oli askarrellut sen mummolle, kun virpomaan ei pääse.
























Ja illalla toisen perheen lapset virpoivat mummon etäyhteydellä, videopuhelun välityksellä. Lapset olivat tehneet kauniit virpomavitsat ja lukivat lorunsa vitsojensa kera. 

Mummu ilahtui ja liikuttui niin kovasti, että ei enää muista minkälaisen lorun lapset lukivat. Palkiosta keskusteltaessa ihana eskarilainen tuumasi, että no sitten kesällä ehtii.

Voi mummon ihanat kullanmurut, on niin ikävä, että melkein koskee.

Toivottaan, että tästäkin selvitään! Ei, kyllä tästä selvitään!


8 kommenttia:

  1. Käyhän se virpominen kivasti kortin ja etäyhteyksienkin kautta. Meilläkin pikkuneidit virpoivat Face Timen kautta.

    VastaaPoista
  2. Tämä epidemia pakottaa monenlaiseen kekseliäisyyteen. Mekin olemme soitelleet videopuheluja isovanhemmille, jotta saavat edes jollain lailla nähdä lapsenlapsiaan. Aurinkoisia kevätpäiviä! Pysytään terveinä!

    VastaaPoista
  3. Nykypäivänä on onneksi käytös monellaasia maharollisuuksia yhteyksien pitohon. Aurinkoosta pääsiäästä! Kyllä tästä selevitähän!

    VastaaPoista
  4. Kyllä täälläkin ikävä on yllättänyt mutta me ollaan myös videopuhelun kautta otettu myös yhteyttä ja pojanpoika 3 v pyysi heti ukille syliin ja kirjaa lukemaan. Melkein itketti. ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää pääsiäistä ja aurinkoista kevättä ikävästä huolimatta.

      Poista