lauantai 24. elokuuta 2019

Suloinen tuoksu...

Suloinen tuoksu leijailee pihalla, kun puuliljat ovat avanneet nuppunsa. Pihan keski-istusalueella on puuliljaa Pretty Woman. Suorastaan rakastan sitä ja kerroin siitä aiemmin, voit lukea siitä täältä.
Pretty_Woman kukkii ja tuoksuu suloisesti.Pihan muutostyöt keskeytyivät ylläen, kun kroppa oli sitä mieltä, että nyt jaksamisen raja on ylitetty. Olen vähän sairastellut viimeaikoina. No nyt alan olla vähän paremmassa kunnossa.  Katselen tässä minkä verran jaksan vielä jatkaa ennen talven tuloa.

Tuo huumaavan suloinen tuoksu houkutteli kävelemään kameran kanssa pihalla. Löytyihän sieltä jotakin kukkivaakin. Jaloangervot avasivat viimein nuppunsa, kun vihdoin on saatu kunnolla vettä. Luulin jo, että ne kuivuvat sellaisenaan.
Tarhajalomalvat kukkivat myös, kasvu on tosin vähän kituliasta. Harmaamalvikit sen sijaan kukkivat heikosti tänä kesänä. Osin se varmasti johtuu siitäkin, että siirsin niitä kevätkesällä toiseen kohtaan. 
Tarhajalomalva kukkii.

Keväällä ruukkuun istutettu liljakin avasi nuppunsa vaaleanpunaiseksi kukaksi. Tiikerinliljat eivät, ihme kyllä, suuttuneet siirtämisestä vaan kukkivat kermanvalkoisin kukin.Vielä ei auta jäädä odottamaan talventuloa. Ainakin odottamassa olevat marjapensaat ja muut odottelijat on vielä istutettava maahan.

8 kommenttia:

 1. Onnea tuleviin ponnisteluihin jaksamisen rajoissa tietenkin!

  VastaaPoista
 2. Monta kaunista kukkijaa! Puuliljat tosiaan tuoksuvat ihanalle. Olen haistellut aina ulkona käydessäni oman puuliljani huumaavaa tuoksua. Pian sen kukinta onkin jo ohi. Kaunis valkoinen tiikerilija. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Beautiful flowers, I especially liked the Lilies they are gorgeous.
  Have a nice week
  Maria

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita liljoja! Niiden tuoksu on tosiaan ihana. Aurinkoisia syyspäiviä!

  VastaaPoista