lauantai 1. helmikuuta 2020

Kohti uutta aikaa

Nyt se sitten alkoi, nimittäin uusi elämänvaihe. Tänään on sen ensimmäinen päivä, vihdoinkin. Jäin eilen eläkkeelle virkamiehen uraltani.

Olin silloin siimeisen päivän töissä ja työkaverit muistivat minua pienen kahvitteluhetken merkeissä. Tuo kuva yllä on niin täydellisesti minua kuvaava, etten millään malta olla lisäämättä sitä tähän.

En epäile hetkeäkään, ettenkö saa aikaani kulumaan. Kodinhoitoni on ollut viimeaikoina aika suurpiirteistä, lievästi sanoen. Minulla on harrastukseni, lukeminen ja käsityöt. Puolison hoito ottaa oman aikansa. Ja ehkä lapsenlapsenikin saavat tästä lähin nauttia seurastani enemmän.

Ja sitten on tietenkin piha. Siinä riittää puuhaamista aivan loputtomasti. Viime kesä oli suuren mullistuksen aikaa, eikä se ole vielä hetikään lopussa.Olo on nyt helpottunut ja samalla tosi haikea. 

17 kommenttia:

 1. Onnittelut uuden elämänvaiheen avaamisesta! Jotakin jää aina taakse ja paljon houkuttelevaa on edessä. Kun on monenlaista puuhattavaa ja perhe ympärillä, ei aika todellakaan tule pitkäksi. Antoisia hetkiä ensimmäiselle eläkehelmikuulle!

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa meidän eläkeläisten joukkoon! Tekemistä löytyy eikä aika tule pitkäksi. Ehkäpä kaiken tekee nykyisin hitaammin!

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen elämänvaiheeseen! Tekemistä varmasti riittää!

  VastaaPoista
 4. Minäkin kun jäin eläkkeelle niin silloin oli kevät ja kaikki edessä. Uskon että nautit tulevasta vapauden tunteesta ja vuosista.

  VastaaPoista
 5. Onnea uudesta elämänvaiheesta! Aika varmasti kuluu mukavasti, kun on vielä kevätkin tulossa.

  VastaaPoista
 6. Your Affiliate Money Making Machine is ready -

  Plus, making money online using it is as easy as 1 . 2 . 3!

  This is how it all works...

  STEP 1. Choose affiliate products the system will push
  STEP 2. Add PUSH button traffic (this LITERALLY takes 2 minutes)
  STEP 3. See how the affiliate products system grow your list and up-sell your affiliate products for you!

  Are you ready to start making money?

  Click here to start running the system

  VastaaPoista