keskiviikko 2. lokakuuta 2019

Hyggeilta neulekahvilassa

Paikallisessa kahvilassa järjestettiin asiakkaitten toivomuksesta Neulekahvila-ilta.  Kahvilantäti oli järjestänyt hyvät puitteet illalle. Kahvilassa oli tietenkin saatavana kahvia ja leivonnaisia.
Kahvilaan oli varattu lankoja, puikkoja ja virkkuukoukkuja lainattavaksi, jos omia ei sattunut mukaan. 
Pöydälle oli varattu myös ohjelehtiä selailtavaksi.Pääsimme viettämään mukavaa hyggeiltaa naulekahvilaan. Pöydillä paloivat kynttilät ja iloiset käsitöiden ystävät istuivat mukavasti omien töidensä kanssa. Juttu ja nauru raikui, kun porukka jutteli omista töistään ja kaikenlaisista muistakin asioista.
Joukko löysi heti yhteisen säveleen ja yksi ja toinen sai tuoda esiin uusia tekniikoita ja omia vahvuukiaan käsitöiden saralla. Esiteltiin uusia puikkomalleja ja keskusteltiin niiden ominaisuuksista.

Aika lensi kuin siivillä ja jatkoa pyydettiin. Saatiin lupaus, että kokoonnutaan kerran viikossa. Odotan innolla seuraavaa kertaa. 

Kiitos kahvilantäti tästä ihasta tilaisuudesta viettää vapaa-iltaa samanhenkisten kavereiden kanssa.

6 kommenttia:

  1. Varmasti kiva neuleilta.🍂🍃🍁😊

    VastaaPoista
  2. Olipas hyvä idea. Mukavaa saada ihan paikanpäällä livenä nähdä uusia malleja ja ideoita vaikka mihin uusiin käsitöihin.

    VastaaPoista
  3. Teilläpä oli kiva ilta! Arvoin punaisen perennasiemensetin uudelleen, sillä en tavoittanut aiemmin arvottua voittajaa. Onnettaren arpa osui sinuun, onnea! Lähettäisitkö yhteystietosi osoitteeseen hiidenkivella (at) gmail.com, niin pistän siemenet postiin :)

    VastaaPoista